Schoorsteenrenovatie nodig?
Wij hebben de oplossing!

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Kan een schoorsteen reparatie een lekkage voorkomen?

In uw huis is alles op orde, de haard knispert lekker en u bent klaar voor de feestdagen en een knusse winter. Toch? Als uw dak goed onderhouden is, weet u zeker dat u er droog en knus bij zit, maar hoe zit het met de schoorsteen? Want u moet er toch niet aan denken dat u ineens een lekkage krijgt?

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring uw dak en draaien onze hand niet om voor het opsporen en repareren van een lekkage. Echter, voorkomen is beter dan genezen. Daarom is een schoorsteen reparatie soms essentieel. Vele huiseigenaren zorgen goed voor hun dak, maar vergeten soms de schoorsteen. Goed onderhoud kan veel voorkomen, maar bij een klein probleem is het verstandig om zo snel mogelijk een schoorsteen reparatie uit te laten voeren.

De schoorsteen als bron van lekkages. Voorkom het door uw schoorsteen te laten repareren.

Een goede schoorsteen reparatie door specialisten en regelmatig onderhoud kan veel ellende voorkomen. Doordat uw schoorsteen boven uw dak uitsteekt en met zeer veel wisselende omstandigheden en temperaturen te maken krijgt, is deze kwetsbaar. Als uw schoorsteen beschadigd is of slijtage vertoond, bijvoorbeeld doordat het metselwerk doorslaat of het plateau niet meer waterdicht is, kan dit gevaar voor lekkage opleveren.

Kan een schoorsteen reparatie lekkage voorkomen?

Absoluut. Grote kans dat de oorzaak van een lekkage ligt bij schade of slijtage aan de schoorsteen. Niet alleen uitwendig, maar ook onder uw dak is de schoorsteen namelijk verbonden met uw dak, waardoor binnenkomend vocht via de dakplaten of isolatie snel kan verspreiden en ook op andere plekken lekkage kan veroorzaken.

Wanneer u een beginnende lekkage heeft, is er een grote kans dat een schoorsteen reparatie dit oplost. Zorg daarom altijd goed voor uw schoorsteen en schakel ons in voor een schoorsteen reparatie of onderhoud om lekkage te voorkomen of op te lossen.

Wanneer heb ik een schoorsteen reparatie nodig?

Wij raden u aan uw schoorsteen goed te laten onderhouden, maar in deze gevallen is een schoorsteen reparatie aan te raden:

  • Het metselwerk is broos.
  • Het schoorsteenplateau vertoont barsten
  • De voegen zitten niet meer gelijk met de stenen
  • Het lood aan de basis ligt los
  • De kap is verouderd
  • Er groeit mos op/de schoorsteen slaat groen uit
  • U ziet binnen of buiten vochtplekken bij de schoorsteen
  • Er is een onverklaarbare lekkage

Twijfel niet als u een van deze zaken opmerkt en vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een schoorsteen reparatie bij Dakleer Specialist Holland B.V.

Waarom Dakleer Specialist Holland B.V. voor een schoorsteen reparatie?

Als u een schoorsteen reparatie goed en met hoge kwaliteit wilt laten uitvoeren, dan kiest u natuurlijk voor ons. Wij zijn een innovatieve dakdekker, kennen de beste en nieuwste technieken en hebben ruim 30 jaar ervaring. Hierdoor vertrouwen wij zodanig op onze deskundigheid dat we u 10 jaar garantie aanbieden.

Vraag dus nu een offerte aan voor een schoorsteen reparatie om lekkage te voorkomen. Zo zorgt u ook voor een droog, warm en knus huis tijdens de winter!

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Tomas Bewerkt

Tomas van DSH komt graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?