Dakinspectie

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Dakinspectie

Het dak is heel belangrijk onderdeel van uw huis en daarom zijn we daar zuinig op. Het beschermt ons niet alleen tegen weersinvloeden, maar houdt warmte binnen, weerhoudt dieren van binnenkomen, beschermt het huis, en geeft ons ook het gevoel van veiligheid en het hebben van een thuis. Dit zijn redenen genoeg om goed voor het dak te blijven zorgen. Dakinspecties kunnen van tijd tot tijd daarom geen kwaad. Door dakinspecties uit te laten voeren kunt u eventuele gebreken tijdig opsporen, waardoor schade en (grote) reparaties of vervanging voorkomen kunnen worden.

Wat doet Dakleer Specialist Holland B.V. bij een dakinspectie?

Tijdens een dakinspectie controleert Dakleer Specialist Holland B.V. de kwaliteit van uw dak. Wij controleren of er gebreken aanwezig zijn op het dak die in de toekomst kunnen leiden tot lekkage of grotere problemen. Een preventieve inspectie kan daarom grotere schade voorkomen. De gevonden gebreken worden in kaart gebracht en met u besproken. U ontvangt van ons een kort verslag waarin een duidelijk beeld van de staat van uw dak wordt geschetst. Daarbij geven wij ook persoonlijk advies over benodigde ingrepen en/of reparaties die uitgevoerd dienen te worden. Wilt u meer weten wat Dakleer specialist Holland voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons voor het maken van een afspraak.

Wat controleert Dakleer Specialist Holland B.V. bij een dakinspectie?

Dakleer Specialist Holland B.V. heeft vakkundig personeel in huis dat efficiënt en stapsgewijs uw dak controleert. Hierbij worden de volgende punten gecontroleerd:

 • De dakbedekking zelf;
 • Naadverbindingen dakbedekking;
 • De loden afvoeren aan uw dak;
 • Afvoer hemelwater;
 • Zinken dakgoten;
 • Lood schoorsteen, indien aangebracht;
 • Lichtkoepel en dakraam, indien van toepassing;

Dit kan Dakleer Specialist Holland B.V. voor u doen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wat een inspectie inhoudt, neem contact op met ons en wij helpen u verder.

Waarom zou u een dakinspectie uit laten voeren?

Het is verstandig om in ieder geval elke drie tot vijf jaar een inspectie uit te laten voeren of bij het kopen van een nieuw huis. Met behulp van een dak inspectie kunt u defecten en problemen tijdig opsporen. Gevonden gebreken kunnen direct door Dakleer Specialist Holland B.V. opgelost worden. Hierdoor voorkomt u (meer) schade, ingrijpende ingrepen of vervanging/vernieuwing en staat u niet voor een grotere onkostenpost in de toekomst. Een dak inspectie bij Dakleer Specialist Holland B.V. is geheel vrijblijvend en kosteloos. U krijgt een duidelijk inzicht in de toestand van het dak en daarbij geven wij persoonlijk advies over de gebieden op uw dak die mogelijk moeten worden verbeterd.

Hoe ziet onze dakinspectie er dan uit?

Bent u van plan om uw dak te vernieuwen of wilt u zonnepanelen laten plaatsen, dan is het wel verstandig om vooraf een dakinspectie te laten uitvoeren. Hierdoor kunt u geen onverwachte kosten krijgen wanneer u bijvoorbeeld nieuwe zonnepanelen heeft laten plaatsen. Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:
 • Wij rekenen geen voorrijkosten
 • Wij inspecteren het dak op gebreken
 • Wij maken foto’s en video’s van de situatie
 • U ontvangt een gratis offerte om de gebreken te herstellen.
Lijkt het u ook een goed idee om uw dak te laten inspecteren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Tomas Bewerkt

Tomas van DSH komt graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?

🌴 Vakantie Mededeling 🌴

Dakleerspecialist Holland is met vakantie en is gesloten tot en met 12 augustus. We kijken ernaar uit om u na deze periode weer van dienst te zijn. Bedankt voor uw begrip en geduld.

Met vriendelijke groet,
Het Dakleerspecialist Holland Team