Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Nokvorst renovatie

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Uw nokvorst repareren door Dakleer Specialist Holland B.V.

Wilt u een nokvorst reparatie uit laten voeren? Heeft u dakschade aan uw pannendak? De dakdekkers van Dakleer Specialist Holland B.V. kunnen de nokvorsten snel repareren. De meeste schade ontstaat door het uitdrogen en verouderen van cement laag waarmee de nokvorsten bevestigd zijn. Ook is het mogelijk dat de nokvorsten door storm scheef is gaan staan of zelfs van het dak afgewaaid is. Schade aan de nokvorst moet zo snel mogelijk gerepareerd worden.

De nokvorsten kan scheuren en lekkage veroorzaken en dan alle gevolgen en bijbehorende schade met zich meebrengen. Er zijn verschillende manieren om uw nok te repareren. De beste methode is afhankelijk van meerdere elementen, zoals het type dak en het soort schade. Benieuwd naar de kosten? Aarzel alstublieft niet om contact met ons op te nemen.

Uw nokvorst renoveren door Dakleer Specialist Holland B.V.

Zoals hierboven ook al uitgelegd, de nokvorst is een essentieel element van uw woning. Ze dienen namelijk als sluiting van het dak en zorgen voor een bevestiging van uw dakdelen. De renovatie kan onder andere gedaan worden met flexible bitumen. Hierdoor wordt de staat van uw dak behouden, maar wordt er een betere hechting aangebracht tussen de nokvorsten en de dakpannen.  De bovenste rij pannen verwijderd en schoongemaakt. Vervolgens wordt het flexibele bitumen aangebracht tussen de nokvorsten en de dakpannen. Dit zorgt voor een optimale aansluiting tussen de nokvorsten en de dakpannen die lekkages kunnen voorkomen.

Bent u benieuwd op welke manieren wij uw nokvorsten kunnen renoveren. Neem contact op en ontvang een vrijblijvend advies.

Dakdekker Spoed​

Uw nokvorst vernieuwen door Dakleer Specialist Holland B.V.

Als de nokpannen zelf slecht beginnen te worden, dienen ze vervangen te worden. Door weersomstandigheden of door het hout onder het dak kunnen de nokpannen slijten. Als deze nokpannen vernieuwd worden, wordt er als het ware een nieuwe top op het dak gelegd. Daarbij worden de oude nokpannen en aangrenzende pannen aan de voor- en achterkant verwijderd. Vervolgens worden er nieuwe dakpannen en nokpannen geplaatst. Er zijn een aantal manieren om nokvorsten vast te zetten. De nokpannen kunnen met een cementlaag of met flexibele bitumen dichtgezet worden, dit wordt dan een gesloten noksysteem genoemd. Ook kan er gekozen worden voor een open noksysteem met een nokband/ruiterrol. De nokpannen worden tevens dan vastgezet met schroeven.

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Waarmee kunnen wij u helpen?