Dakgoot vernieuwen

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Dakgoot vernieuwen? Regel het goed en vertrouw op Dakleer Specialist Holland B.V.

Uw dakgoot kan behoorlijk lang mee, maar helaas is deze soms aan vervanging toe. Wanneer u uw dakgoot laat vernieuwen, is het verstandig om te kiezen voor een partij die goed weet wat ze doen. Het is namelijk een klus die soms duurder is dan nodig. Vertrouw daarom op de meer dan 30 jaar ervaring en tot 10 jaar garantie van Dakleer Specialist Holland B.V.

Wanneer moet ik mijn dakgoot vernieuwen?

Afhankelijk van het materiaal gaat uw dakgoot tot 40 jaar mee. Toch kan het zijn dat deze aan vervanging toe is. U kunt zien dat er in elk geval werkzaamheden aan de dakgoot nodig zijn als u een van de volgende zaken constateert:

  • Structurele vervuiling van de dakgoot. Wanneer er vervuiling of roest in de dakgoot zit die niet (eenvoudig) kan worden verwijderd, kan het zijn dat u uw dakgoot moet vernieuwen.
  • Verdroging van de dakgoot. Wanneer een dakgoot uitgedroogd is, terwijl er toch regelmatig vocht doorheen loopt, kan dit wijze op materiaalmoeheid.
  • Scheuren, gescheurde naden en barstjes. Wanneer u scheurtjes of barsten ziet, of wanneer een naad openbarst, moet er naar de dakgoot gekeken worden.
  • Dakgoot lekt of loopt over. In een dergelijk geval kan onderhoud of een kleine reparatie vaak al veel oplossen, maar u dient er wel een dakdekker naar te laten kijken.

Neemt u een van deze zaken waar? Kijk dan of wij wat voor u kunnen betekenen en vraag hier een gratis vrijblijvende offerte aan. Wij inspecteren gratis uw dakgoot en bepalen daarna of we de dakgoot moeten vernieuwen of kunnen repareren. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt.

Dakdekker Rotterdam​

Wat komt er allemaal kijken bij het vernieuwen van een dakgoot?

Een dakgoot vervangen is meer dan alleen een nieuwe dakgoot neer te leggen. Als we uw dakgoot vernieuwen voeren we de volgende werkzaamheden uit:

  • We vernieuwen de dakgoot. Afhankelijk van uw wensen en de situatie is dat met een zinken of kunststof dakgoot.
  • We kijken of de regenpijp vernieuwd moet worden. Als we (vooraf) constateren dat dit nodig is, doen we dat tegelijkertijd met de dakgoot.
  • We vervangen de aansluiting. Zowel de aansluitingen met andere goten, afvoeren en het dak zelf.
  • Indien nodig vervangen we de boeiboorden. Sommige dakgoten liggen in een getimmerde ombouw. Deze is minder duurzaam, en daarom vervangen we deze tegelijkertijd als we uw dakgoot vernieuwen.

Natuurlijk inventariseren we vooraf wat er nodig is, en is dit alles inbegrepen in het tarief op onze gratis, vrijblijvende offerte.

Wat zijn de kosten voor een dakgoot vernieuwen?

De kosten om uw dakgoot te vernieuwen zijn afhankelijk van vele factoren, zoals de lengte, het materiaal, maar ook of de regenpijp nog goed is en of er betimmering omheen ligt. Ze zijn weliswaar hoger dan de kosten voor reparatie, waardoor we dat eerst gratis inventariseren. Een vervangen dakgoot gaat veel langer mee en zorgt bovendien voor meer wooncomfort.

Kies voor de expertise van Dakleerspecialist Holland B.V. en vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan.

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Tomas Bewerkt

Tomas van DSH komt graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?