Wat zeggen onze klanten?

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Wat zeggen onze klanten?

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben zo tevreden over de geleverde werkzaamheden. Ik belde Dakleer Specialist Holland op omdat ik vochtplekken had aangetroffen in mijn woning. Nadat we uitvoerig telefonisch overleg hebben gehad, zijn ze diezelfde dag nog langsgekomen om de zaak beter te bekijken. We kregen uitgebreid verslag en diezelfde dag was het ook opgelost. 

– Fam. De Wilder

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

De punt van het platte dak van de carport lekte. We zagen het dakleer van buiten omhoog staan. De jongens van Dakleer Specialist Holland hebben een snelle noodreparatie geplaatst en hij lekt niet meer. Bedankt.

– Fam. Melkers

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Meerdere offertes aangevraagd bij verschillende bedrijven. DSH kwam als een van de laatste bij ons binnen, maar hadden hier ook het meeste vertrouwen bij. Het was in de reeks offertes niet de goedkoopste (wel een van de goedkopere), maar wel degene die we het meest vertrouwen met ons huis.

– Fam. Van der Klaren

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Goede service, goed contact en transparante manier van werken. Niets meer aan doen.

– Fam. Verstijnen

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Via het internet gevonden, contactverzoek geplaatst. Een week later, alles geregeld wat ik wilde regelen. Dank jullie wel Dakleer Specialist Holland.

– Fam. De Bruin

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Alles was prima. We moesten een offerte hebben voor het vernieuwen van het rookkanaal. Die kregen we. Bedankt!

– Fam. Offermans

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Al een lange tijd last van vogels onder ons dak en al meerdere malen te horen gekregen dat het niet mogelijk is om dit weg te halen. Wij wilden graag dat het nest wel bewaard kon blijven opdat we dat bij een nestbak bij ons naast konden brengen. Dakleer Specialist Holland heeft het geregeld.

– Fam. Lens

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Mijn man en ik zaten al een tijd te denken om onze dakpannen aan te pakken. We hebben al jaar en dag dezelfde kleur dakpannen en waren eigenlijk toe aan iets anders. Nieuwe dakpannen was voor ons een te groot bedrag, maar waren toch benieuwd wat voor ons de mogelijkheden waren. Ik heb contact opgenomen met Dakleer Specialist Holland en eigenlijk vrijwel meteen werd het een match. Telefonisch werd al bevestigd dat nieuwe dakpannen alleen voor de kleur een te grote uitgave was en dat we konden kijken naar dakcoating. We maakten een afspraak en binnen een week stond de afspraak al gepland voor de nieuwe look van ons dak! Superfijn dit.

– Fam. Van der Zee

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

In verband met een nieuw aangekocht huis hadden we nieuwe dakpannen nodig. We waren benieuwd of we dit op een kort termijn konden regelen, daar we de sleutel binnen een maand zouden krijgen. We deden een melding hiervan bij Dakleer Specialist Holland en binnen twee weken was alles geregeld en dan hadden we nog tegenslag met de levering van de materialen ook.

– Fam. Broers

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Een offerte aangevraagd voor het vernieuwen van onze dakbedekking. Jongens kwamen langs om een offerte op te stellen. Had besloten om voor nu niet in te gaan op de offerte omdat het voor ons meegaat in onze spaarplannen. Dit begrepen ze volledig. Heel prettig dat er ongedwongen met je om wordt gegaan zo.

– Fam. Van Slageren

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Buurman had werk uit laten voeren door Dakleer Specialist Holland en raadde ze ook aan mij aan. Heb ze gebeld voor een dakinspectie. We zijn samen het dak opgegaan en hebben ze mij laten zien wat er mis was. Heel tof dat er zo transparant gewerkt kan worden.

– Fam. Brouwers

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Hele harde werkers. Hebben bij mij op een klus gestaan voor een week en weigerden zelfs af en toe wat drinken, omdat ze graag meters wilde maken. Respect! Gelukkig hebben we de vrijdag wel kunnen afsluiten met een (alcoholvrij) biertje ter beloning van het harde werk!

– Fam. Kleefakkers

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik had het idee dat mijn goot kapot was en dat mij een dure uitgave te wachten stond. DSH kwam en gaf aan dat deze alleen goed gereinigd moest worden. Dit hebben ze uitstekend gedaan. Bedankt voor de open communicatie jongens!

– Fam. Hardeman

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Door de storm waren we met spoed op zoek naar een dakdekker die ons kon helpen. We waren super snel geholpen en waren heel vriendelijk aan de telefoon, ondanks dat ik wat paniekerig was soms.

– Fam. Janssens

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Vorig jaar een dakdekkersbedrijf laten komen, had er een grote rotzooi van gemaakt. Dit jaar begonnen uitgerekend die reparaties te lekken. Door mijn nare en slechte ervaring gekozen voor een ander. Het voelt goed dat het tegendeel bewezen kan worden. De jongens waren keurig op tijd, communiceerden alle mogelijke opties en probeerden ook niet de duurste oplossing op te leggen. Daarbij was het opgeruimd toen alles klaar was. Ik ben vaste klant.

– Fam. De Jager

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

In de storm van laatst waren er dakpannen van mijn dak gewaaid, ik vreesde het ergste. De VAKMANNEN van Dakleer Specialist Holland kwamen langs en hebben alles bekeken en daarbij foto’s laten zien van hoe het eruit ziet. Houtbeschot is geïmpregneerd en de eraf gewaaide pannen zijn vervangen. Een pak van mijn hart. Goede service! 

– Fam. De Zeil

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Dag 1 melding van het probleem. Dag 3 jongens op bezoek. In verband met andere opdracht kon het niet gerepareerd worden die dag. Dag 4 alles opgelost. Zo prettig dit.

– Fam. Van Schijndel.

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb familie, vrienden en buren Dakleer Specialist Holland aangeraden, al is het maar om preventief een kijkje te nemen.

– Fam. Mertens

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Snelle transparante service, zoals het hoort. Top!

– Fam. Manders

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Dakleer Specialist Holland kwam bij mijn moeder op bezoek, die al aardig op leeftijd is. Vanwege de verhalen die je soms hoort, ben ik halverwege mezelf ermee gaan bemoeien om te kijken of het allemaal wel klopt. Bleek nergens voor nodig te zijn, mijn moeder en ik zijn blij met de geleverde diensten.

– Fam. De Leeuw

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisch! Bedankt voor het repareren van de lekkage op zolder!

– Fam. Smith

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Was benieuwd naar de status van mijn dak. We wonen er al 5 jaar en hebben er nooit naar gekeken. Bij het opzoeken hiervan was ik wat bang wat we tegen zouden komen. Dit viel gelukkig mee. We konden nog wel even zo vooruit en er hoefde niets aan te pakken nu. Er waren dingen waar we volgend jaar op moesten letten, dus volgend jaar mogen ze weer terugkomen.

– Fam. Groenewoud

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Nieuw huis gekocht en wilde vogelwering aanbrengen. In het vorige huis hebben we hier heel veel problemen mee gehad. De jongens waren er binnen een week en hadden op de dag zelf aan de voor- en achterkant vogelwering aangebracht. Blijf zo doorgaan.

– Fam. Verhoeven.

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Tomas Bewerkt

Tomas van DSH komt graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wist u dat..

Je compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Waarmee kunnen wij u helpen?