Dakdekker nodig voor uw plat dak?

Wij komen altijd snel en zonder voorrijkosten op locatie

Uw platte dak renoveren door Dakleer Specialist Holland B.V.

Na verloop van tijd wordt de kwaliteit van uw dakbedekking minder. Weersomstandigheden zorgen ervoor dat uw platte dak soms veel te verduren heeft. Hierdoor kunnen kleine gebreken ontstaan in uw dak. Deze problemen kunt u beter voorkomen, aangezien schade aan het dak vaak leidt tot meer schade en dus ook hogere kosten. Om de hoge kosten van het vernieuwen te voorkomen, kunt u ervoor kiezen om uw platte dak te renoveren. Door uw dak tijdig te laten renoveren voorkomt u dus ernstige vervolgschade en torenhoge kosten. Wij voeren graag een zorgvuldige gratis dakinspectie voor u uit. Hiermee kunnen we de staat van uw platte dak in kaart brengen en u erop attenderen als er al kleine gebreken ontstaan. Er zijn namelijk verschillende soort oplossingen mogelijk om uw platte dak te renoveren. Soms kan het namelijk zo zijn dat het plaatsen van noodstrips al voldoende is.

Uw platte dak vernieuwen door Dakleer Specialist Holland B.V.

Is uw platte dak aan vervanging toe en dient deze opnieuw gelegd te worden? U bent bij Dakleer Specialist Holland B.V. aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het leggen van daken en kunnen u hierbij bij staan. Wist u dat de standaard dakbedekking 20 tot wel 40 jaar meegaat? Er zijn een aantal mogelijkheden die we kunnen bespreken over het leggen van nieuwe dakbedekking, ook als het uw nieuwbouwhuis betreft. De soorten dakbedekking die wij aanbieden, zijn:

  • APP-bitumen dakbedekking (Bekijk ook dakisolatie)
  • Kunststof dakbedekking

Elk type dak heeft bijbehorende kenmerken en toepassingen. Wij komen graag bij u op bezoek om uw wensen in kaart te brengen en te bespreken wat er voor u mogelijk is. Uw dak is ons vak.

Uw dak laten vernieuwen? Vraag direct om een GRATIS offerte.

Heeft u de plannen om uw platte dak te laten vernieuwen? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis & vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om:

  • Uw dak visueel inspecteren. Wij kijken graag vooraf naar alle gebreken van het dak zodat wij weten wat wij kunnen verwachten voordat wij een nieuw dak aanbrengen.
  • Het materiaal te controleren. Wij kijken vooraf welk materiaal er nodig is om uw dak te herstellen of te vernieuwen.
  • Kennis te maken met u. Wij komen graag even kennis maken zodat u precies weet wie u in huis haalt om uw dak te vernieuwen.

Hiervoor rekenen wij geen kosten dit is geheel vrijblijvend en ook de kracht van ons bedrijf.

Waarom zou u een dakinspectie uit laten voeren?

Het is verstandig om in ieder geval elke drie tot vijf jaar een inspectie uit te laten voeren of bij het kopen van een nieuw huis. Met behulp van een dak inspectie kunt u defecten en problemen tijdig opsporen. Gevonden gebreken kunnen direct door Dakleer Specialist Holland B.V. opgelost worden. Hierdoor voorkomt u (meer) schade, ingrijpende ingrepen of vervanging/vernieuwing en staat u niet voor een grotere onkostenpost in de toekomst. Een dak inspectie bij Dakleer Specialist Holland B.V. is geheel vrijblijvend en kosteloos. U krijgt een duidelijk inzicht in de toestand van het dak en daarbij geven wij persoonlijk advies over de gebieden op uw dak die mogelijk moeten worden verbeterd.

Dak vernieuwen Amsterdam
Dakdekker Naarden

Hoe ziet onze dakinspectie er dan uit?

Bent u van plan om uw dak te vernieuwen of wilt u zonnepanelen laten plaatsen, dan is het wel verstandig om vooraf een dakinspectie te laten uitvoeren. Hierdoor kunt u geen onverwachte kosten krijgen wanneer u bijvoorbeeld nieuwe zonnepanelen heeft laten plaatsen. Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:
  • Wij rekenen geen voorrijkosten
  • Wij inspecteren het dak op gebreken
  • Wij maken foto’s en video’s van de situatie
  • U ontvangt een gratis offerte om de gebreken te herstellen.
Lijkt het u ook een goed idee om uw dak te laten inspecteren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Tomas Bewerkt

Tomas van DSH komt graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?