Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Over ons

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Dakleer Specialist Holland
Dakleer Specialist Holland

Dakleer Specialist Holland B.V.

Wij zijn een innoverend dakdekkersbedrijf. Wij rijden met al onze werkbussen door heel het land om dak lekkages op te lossen, dak inspecties uit te voeren en daken te renoveren. Wij hebben een lange werkervaring van ruim 30 jaar en beschikken over de meest recente werkmaterialen, diploma’s en gereedschappen. Hierdoor kunnen wij onze klanten een lange garantie aanbieden van maar liefst 10 jaar lang. Heeft u momenteel een probleem aan uw dak? Of wilt u simpelweg uw dak laten vernieuwen omdat deze zijn beste tijd heeft gehad? Dan kunt u geheel vrijblijvend om een gratis offerte vragen van Dakleer Specialist Holland B.V.

Tot wel 10 jaar garantie op uw nieuwe dak!

Wanneer u Dakleer Specialist Holland B.V. inschakelt bent u verzekerd van topkwaliteit en vakmanschap. Wij staan achter ons werk en leveren dit ook elke dag met trots op aan onze tevreden klanten. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit producten omdat wij vinden dat uw dak het beste verdient. Hierdoor bieden wij een garantietermijn aan van 10 jaar. 

Altijd snel op locatie bij een daklekkage!

Wij maken het dagelijks mee dat mensen kampen met een vervelende daklekkage. Hiervoor hebben wij een speciaal team op de baan zitten die dagelijks vrijblijvende inspecties uitvoert bij woningen met een daklekkage. Wij komen graag bij u langs om het probleem in kaart te brengen, een duurzame oplossing te bedenken en wij kunnen uiteraard vrij snel overgaan tot reparatie waardoor u niet dagen of weken met een lek dak hoeft te zitten.

Wat als uw dak lekt? Wat moet u doen bij een daklekkage?

Wanneer u last heeft van een daklekkage is het zeer verstandig om direct een expert in te schakelen om de daklekkage te laten inspecteren en te herstellen. Dakleer Specialist Holland B.V. heeft hierom een enorm klantvriendelijke methode opgezet zodat het voor ieder makkelijk is om te achterhalen waar de daklekkage vandaan komt.

  • Stap een: Neem contact met ons op en maak een gratis afspraak voor een dakinspectie.
  • Stap twee: Wij komen langs om foto’s en video’s van de oorzaak te maken zodat u makkelijk kunt zien wat de oorzaak is van de daklekkage (Zonder zelf het dak op te hoeven!).
  • Stap drie: Wij maken een duidelijke offerte om uw daklekkage te repareren.
  • Stap vier: Akkoord? Dan kunnen we soms direct de daklekkage herstellen, anders moeten we hier een nieuwe afspraak voor inplannen.

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Waarmee kunnen wij u helpen?