Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Dakisolatie

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Optimaal Comfort en Besparingen Dakisolatie door Dakleer Specialist Holland

Dakisolatie is cruciaal voor een comfortabel huis en aanzienlijke energiebesparingen. Bij Dakleer Specialist Holland bieden we hoogwaardige dakisolatiediensten.

Met dakisolatie minimaliseert u warmteverlies en voorkomt u koudebruggen, wat leidt tot lagere energiekosten en een verminderde milieubelasting. Bovendien zorgt het voor geluidsisolatie, waardoor u van een rustige woonomgeving kunt genieten.

Investeer vandaag nog in dakisolatie met Dakleer Specialist Holland en ervaar direct het verschil in comfort, financiële besparingen en duurzaam wonen.

Warm platdakisolatie

Hierbij zit de isolatie aan de buitenzijde van de dakconstructie. Als de isolatie aan de buitenkant zit, noemen we dit een warm dak. De isolatie “beschermt” het platte dak en houdt deze warm. In praktijk betekent het dat de isolatie tussen de dragende structuur en uw dakbedekking ligt. De dakbedekking wordt dan dus boven op de isolatie geplaatst.

Omgekeerd dak

In het geval van een omgekeerd dak, wordt de isolatie over de onderlaag gebracht van de dakbedekking. Dit wordt in praktijk toegepast wanneer de onderlaag nog goed is en blijft liggen. Hiermee wordt er een extra laag over de bestaande dakbedekking gelegd.

Hoe isoleert Dakleer Specialist Holland B.V. uw platte dak?

Overweegt u isolatie voor uw platte dak? Bitumen dakbedekking is een populaire keuze voor platte daken vanwege de duurzaamheid, relatief lage onderhoudskosten en goede prijs-kwaliteitverhouding. Twee veelgebruikte soorten bitumen zijn APP (Atactisch Poly Propyleen) en SBS (Styreen Butadieen Styreen), waarbij er weinig kwaliteitsverschil is tussen deze twee op zichzelf. De kwaliteit hangt vooral af van de materiaalproductie en de juiste leverancier.

Bitumen dakbedekking creëert een waterdichte, dikke laag die langdurige bescherming biedt. Dit komt vooral doordat de lagen niet gelijmd, maar samengesmolten en gebrand worden. Dankzij de lange levensduur is dit een uitstekende keuze voor dakisolatie. Heeft u vragen over de voordelen van deze isolatiemethode voor uw platte dak? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dakleer Specialist Holland B.V

Dakdekker Spoed​

Wat adviseert Dakleer Specialist Holland B.V. over welke dakisolatie keuze u moet maken?

Als er isolatie onder een plat dak moet worden aangebracht, of als er al meerdere lagen bitumen tussen elkaar liggen, vervang dan de gehele bitumendakbedekking. Indien de bestaande dakbedekking nog in goede staat is, kunt u ervoor kiezen om druk vaste en waterdichte isolatiepanelen op de dakbedekking te plaatsen.

Dit kan u veel besparen. De bestaande dakbedekking hoeft immers niet te worden verwijderd. Of dit de verstandigste keuze is, kunnen we u vertellen wanneer we uw dak inspecteren. Tijdens een uitgebreide dakinspectie geven wij eerlijk en gedegen advies en voorzien wij u kosteloos van.

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Tomas Bewerkt

Tomas van DSH komt graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?