Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Dakisolatie

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Ontdek de Voordelen van Dakisolatie met Dakleer Specialist Holland

Dakisolatie is de sleutel tot het optimaliseren van het comfort in uw huis en het realiseren van aanzienlijke energiebesparingen. Bij Dakleer Specialist Holland bieden we hoogwaardige dakisolatiediensten die uw leefruimtes koeler houden in de zomer en warmer in de winter.

Met dakisolatie minimaliseert u warmteverlies en voorkomt u koudebruggen, waardoor uw energieverbruik aanzienlijk wordt verminderd. Dit resulteert niet alleen in lagere energierekeningen, maar draagt ook bij aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Bovendien zal de geluidsisolerende werking van dakisolatie u helpen om te ontspannen in een rustige en serene omgeving.

Investeer vandaag nog in dakisolatie met Dakleer Specialist Holland en ervaar het verschil in comfort, besparingen en milieuvriendelijk wonen.

Warm platdakisolatie

Hierbij zit de isolatie aan de buitenzijde van de dakconstructie. Als de isolatie aan de buitenkant zit, noemen we dit een warm dak. De isolatie “beschermt” het platte dak en houdt deze warm. In praktijk betekent het dat de isolatie tussen de dragende structuur en uw dakbedekking ligt. De dakbedekking wordt dan dus boven op de isolatie geplaatst.

Omgekeerd dak

In het geval van een omgekeerd dak, wordt de isolatie over de onderlaag gebracht van de dakbedekking. Dit wordt in praktijk toegepast wanneer de onderlaag nog goed is en blijft liggen. Hiermee wordt er een extra laag over de bestaande dakbedekking gelegd.

Hoe isoleert Dakleer Specialist Holland B.V. uw platte dak?

Wilt u uw platte dak isoleren? Dakbedekkingen van bitumen worden veel toegepast op platte daken vanwege de lange levensduur, relatief lage onderhoudskosten en de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het twee bitumen die hiervoor gebruikt worden zijn APP (Atactisch Poly Propyleen) en SBS (Styreen Butadieen Styreen). Er zit echter weinig kwaliteitsverschil in deze twee op zichzelf. De kwaliteit komt juist voort uit de productie van het materiaal en eventueel de juiste leverancier die hierbij hoort.  Bij toepassing ontstaat er een waterdichte dikke afdichting die voor een lange termijn mee kan gaan. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat deze niet gelijmd worden, maar in elkaar versmolten/gebrand worden. Door de lange levensduur is dit uitermate geschikt om uw platte dak mee te laten isoleren. Heeft u vragen over wat deze isolatie vorm voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Dakleer Specialist Holland B.V..

Dakdekker Spoed​

Wat adviseert Dakleer Specialist Holland B.V. over welke dakisolatie keuze u moet maken?

Als er isolatie onder een plat dak moet worden aangebracht, of als er al meerdere lagen bitumen tussen elkaar liggen, vervang dan de gehele bitumendakbedekking. Indien de bestaande dakbedekking nog in goede staat is, kunt u ervoor kiezen om druk vaste en waterdichte isolatiepanelen op de dakbedekking te plaatsen.

Dit kan u veel besparen. De bestaande dakbedekking hoeft immers niet te worden verwijderd. Of dit de verstandigste keuze is, kunnen we u vertellen wanneer we uw dak inspecteren. Tijdens een uitgebreide dakinspectie geven wij eerlijk en gedegen advies en voorzien wij u kosteloos van.

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Waarmee kunnen wij u helpen?