Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Uw Pannendak Vernieuwen met Dakleer Specialist Holland: Topkwaliteit Gegarandeerd

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!

Tijd voor een nieuw dak? Onze specialisten leggen u graag alles uit

Soms komt het voor dat de dakpannen breken, de panlatten gaan rotten of barsten, of de nokvorsten worden gebroken. Dit gebeurt vooral op oudere daken. Als deze nokvorsten van cement zijn gemaakt, of als het dak is afgedekt met sneldekkers, wordt het voegmiddel poreus, waardoor bovengenoemde problemen voor kunnen komen. Langdurige regenval zorgt voor mos en algen op de dakpannen en zelfs water kan inslaan. Dit kan daklekkage veroorzaken. Dit kan verkleuring veroorzaken, maar het tast ook de dakconstructie aan. Meestal zijn echter niet alle dakpannen beschadigd, dus hoeft er maar een deel vervangen te worden.

Waarvoor kunt u bij Dakleer Specialist Holland B.V. terecht met uw pannendak?

Het eerste is natuurlijk dakpannen. Er zijn veel verschillende soorten dakpannen met ieders zijn eigen functie. Als u uw pannen wilt vervangen en op zoek bent naar uw pannen, kan Dakleer Specialist Holland B.V. u verder helpen. Om dakpannen in dezelfde vorm en maat te vinden kan soms een moeilijke opgave zijn. Wij kennen alle soorten pannen en herkennen ook de herkomst hiervan. Daardoor is het voor ons ook relatief eenvoudiger om uw gewenste pan te vinden.

Los van de dakpannen, kunt u ook bij ons terecht voor uw daklekkage of dakreiniging. Heeft u verder nog vragen over uw pannendak.? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.

Uw dak laten vernieuwen? Vraag direct om een GRATIS offerte.

Wilt u uw pannendak te laten vernieuwen? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis & vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om:

  • Uw dak visueel inspecteren. Wij kijken graag vooraf naar alle gebreken van het dak zodat wij weten wat wij kunnen verwachten voordat wij een nieuw dak aanbrengen.
  • Het materiaal te controleren. Wij kijken vooraf welk materiaal er nodig is om uw dak te herstellen of te vernieuwen.
  • Kennis te maken met u. Wij komen graag even kennis maken zodat u precies weet wie u in huis haalt om uw dak te vernieuwen.

Hiervoor rekenen wij geen kosten dit is geheel vrijblijvend en ook de kracht van ons bedrijf.

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Expert in Dakrenovatie

Wij vernieuwen gemiddeld 1.000m2 aan platte en pannen daken per week.

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Tomas Bewerkt

Tomas van DSH komt graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?