Dakreiniging

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Welke werkwijze hanteert Dakleer Specialist Holland bij dakreiniging?

Dakleer Specialist Holland heeft een aantal werkzaamheden die vallen onder de dakreiniging.

  • Losgezien van het feit dat een bemost dak er niet mooi uitziet, brengt het ook het risico mee dat hierdoor lekkages kunnen ontstaan. Mos, algen en vuil kunnen de dakbedekking poreus maken. Hierdoor is het kwetsbaarder voor schade en kan het regenwater door scheurtjes heen sijpelen, die vervolgens uw dakconstructie en woning aantasten. Daarbij kan er in de winter vorstschade ontstaan. Een preventieve oplossing hiervoor is het laten coaten van het dak. Hierdoor hecht het vuil minder snel met het dak.
  • Algemene reiniging. Dit is ook afhankelijk van het dak. Ook als u geen last heeft van (grote) mosvorming, doet u er goed aan om het dak regelmatig te laten reinigen. Een dak uit dakpannen of dakplaten mag gereinigd worden onder hoge druk. Dit wordt gedaan met een mengel van water en reinigingsmiddel.
  • Dakgoot reiniging. Een dakgoot kan verstopt raken door bladeren, vuil en mos die hiermee de afvoer verstoppen. Een verstopte afvoer in de dakgoot kan ervoor zorgen dat het gewicht van de dakgoot in die mate toeneemt dat de dakgoot uit de voegen van de buitenmuur getrokken worden en de dakgoot dus inzakt. Dit is ook iets wat het meeste door de bewoner zelf gedaan wordt. Desalniettemin, is het van belang om 1 a 2 keer per jaar de dakgoot te reinigen.

Uw dak laten reinigen door Dakleer Specialist Holland.

Het schoonmaken van uw dak kunt u het beste overlaten aan gespecialiseerde vakmannen. Niet alleen beschikken wij over de juiste apparatuur en materialen om het dak te reinigen, maar wij beschikken ook over de juiste technieken en kunnen de juiste materialen aan uw dak koppelen. Hierdoor kunnen we de reiniging op een veilige manier laten verlopen. Hierdoor kan er ook eventueel direct gecoat worden. Bij de reiniging doorlopen we de volgende stappen:

  1. Analyse dak. Het is van belang dat we inzicht hebben in het type dak dat u heeft. Hierdoor kunnen we het juiste schoonmaakmiddel gebruiken, zodat we niet uw dak verder beschadigen.
  2. De reiniging zelf, eventueel met behulp van een hoge druk.
  3. Het afwerken en beschermen. Als laatste wordt het dak ingespoten met een desinfecterend middel, waardoor het langer schoon blijft.
  4. Het coaten van het dak. Dit is op aanvraag van de klant. Er wordt dan een beschermende laag op het dak aangebracht, deze laag is transparant maar kan ook op kleur zijn.

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Tomas Bewerkt

Tomas van DSH komt graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?