Dakdekker Spoed

Wij zijn altijd snel en kosteloos bij u op locatie voor een gratis dakinspectie!

Dakdekker Spoed​

Dakdekker Spoed

Dakdekker Spoed? Een dakdekker is van alle markten thuis. Bij Dakleer Specialist Holland zijn wij u dan ook graag iedere dag van dienst wanneer dat het nodig is. Ons klimaat is sterk aan het veranderen, hevige regenval en flinke stormen kunnen het gevolg zijn. De laatste jaren hebben we dat al meer en meer mogen ondervinden. We merken dat onze klanten dan ook steeds sneller last hebben van een lekkage. Daarom willen wij u laten weten dat u dan op ons kunt rekenen. Heeft u een dakdekker met spoed nodig? Zoekt u dan niet verder, want bij ons bent u aan het juiste adres. Een lekkage moet namelijk snel op worden gelost. Wij gaan daarom voor u op zoek naar de oorzaak, brengen de kosten in kaart en dan kunnen wij het met uw goedkeuring direct repareren. 

Bij Dakleer Specialist Holland bent u aan het juiste adres als u een dakdekker met spoed nodig heeft. We zijn namelijk een innoverend bedrijf en iedere dag rijden we met al onze werkbussen door heel het land om dak lekkages op te lossen, dak inspecties uit te voeren en daken te renoveren. Al onze dakdekkers hebben een ruime werkervaring van 30 jaar en beschikken over de meest recente werkmaterialen, certificeringen en gereedschappen. We kunnen onze klanten daarom altijd een lange garantie aanbieden van tien jaar. Heeft u problemen met uw dak? Wilt u een offerte aanvragen, een inspectie van uw dak uit laten voeren of een lekkage met spoed laten repareren? Onze dakdekkers staan ook met spoed voor u klaar! 

Werkwijze dakdekker spoed

Een dakdekker met spoed nodig hebben is vaak geen goed teken en voor u ook geen fijn idee om er aan te moeten denken. Maar het kan u wel geruststellen als u weet dat u op ons kunt rekenen. We leggen u daarom graag uit hoe de werkwijze er bij ons uitziet:

Het voordeel van een dakdekker met spoed inschakelen is dat de schade toch beperkt kan blijven. Als u bij een lekkage namelijk langer wacht, dan wordt de lekkage groter en kan er ook meer schade aan worden gericht. Misschien komt er binnen een paar dagen nog meer regen en dan zijn de gevolgen misschien niet meer te overzien. De reparatiekosten worden dan ook alsmaar hoger en gelukkig kunt u dit voorkomen als u ons direct in gaat schakelen. Dakleer Specialist Holland staat daarom voor u klaar en we horen het graag van u als u hier gebruik van wilt maken. 

Daklekkage
Dakdekker Spoed​

Spoedservice dakdekker

Soms bent u genoodzaakt om een schade aan uw dak direct te melden bij ons van Dakleer Specialist Holland. We komen dan snel naar u toe om het te repareren. We zijn binnen korte tijd aanwezig als het over spoed gaat en dan kunnen wij kijken naar de schade en wanneer mogelijk, en daar doen wij onze uiterste best voor, repareren wij de schade aan uw dak direct. Bij een daklekkage gaan wij eerst op zoek naar de oorzaak, omdat anders het probleem niet blijvend verholpen kan worden. Het is meestal wel mogelijk om alles direct op te lossen. Maar als dat niet kan om welke reden dan ook, dan zullen we zorgen voor een noodoplossing en dan kan de dakdekker op korte termijn met spoed alles alsnog in orde maken. 

Dakdekker met spoed nodig?

Meestal is het zo dat na hevige regenval of na storm, dat een daklekkage snel zichtbaar wordt. Het gaat dan echt om een lekkage aan uw dak die u vaak met het blote oog kunt zien. Als u de lekkage zelf kunt zien, dan wil dat vaak zeggen dat een lekkage er al enige tijd zit, maar nu echt tot uiting komt door bijv. stormschade of hevige regenval. Kleine lekkages blijven meestal onopgemerkt en pas als zij groter worden uiten ze zich in gele kringen en kunt u ergens lekker water zien (druppels bijvoorbeeld). Een dakdekker inschakelen is dan het beste wat u kunt doen, zodat de oorzaak opgespoord kan worden en dan ook met spoed hersteld kan worden.

Dakdekker Spoed​
Dakdekker Ridderkerk
Dakdekker Ridderkerk

Dak vernieuwing met spoed

Het kan zijn dat uw dak al enige tijd toe is aan vervanging. Maar u heeft nog geen tijd gevonden om alles te regelen. Ineens merkt u dat het toch wel heel slecht gaat met uw dak, lekkages en veel schade. Door hevige regenval of storm kan het ineens veel schade aanrichten en wat nu? Dit is het moment om een dakdekker met spoed in te schakelen. Wilt u uw dak te laten vernieuwen? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! 

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis en vrijblijvende offerte. Het is beter dat u het allemaal voor kunt zijn, maar soms gaat het erg snel en dan is het toch nodig dat u met spoed een dakdekker laat komen. We komen dan altijd eerst bij u langs (uiteraard met spoed) en dan kunnen wij uw dak visueel inspecteren. We kijken dan naar alle gebreken van het dak zodat wij weten wat wij kunnen verwachten voordat wij aan een nieuwe klus beginnen. We voeren materiaal controle uit, we kijken vooraf welk materiaal er nodig is om uw dak te herstellen of te vernieuwen en we komen met u kennismaken, zodat u precies weet wie u in huis haalt om uw dak te vernieuwen.

Oorzaken daklekkage

Een daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. In ons land speelt het wisselende weer de laatste jaren een grote rol. Dit heeft namelijk grote gevolgen voor uw dakbedekking, en dan is de kans op lekkage ook alleen maar groter geworden. Maar wat zijn nou echt de meest voorkomende oorzaken bij een daklekkage? Deze hebben we voor u op een rijtje gezet:  

Dakdekker spoed inschakelen

Misschien vraagt u zich wel af wanneer dat u een dakdekker met spoed moet inschakelen. Dit kan in verschillende situaties de beste keuze zijn. Het kan zijn dat u scheuren op heeft gemerkt in de dakbedekking, natuurlijk wilt u voorkomen dat het erger wordt en daarom kunt u dan maar beter met spoed een dakdekker laten komen. Maar ook bij lekkende dakgoten of als er water op uw plat dak blijft staan, moet u een dakdekker met spoed laten komen. Ook als u scheuren in het lood ziet, of ziet dat het is uitgedroogd is het tijd om de dakdekker in te schakelen. Is er misschien sprake van lekkend water, loszittende of kapotte dakpannen of ziet u vochtige plekken of gele kringen op het plafond of op de muren? Ook dan moet u echt niet langer wachten maar een dakdekker met spoed inschakelen! Gelukkig bent u bij Dakleer Specialist Holland aan het juiste adres en komen wij snel bij u op locatie een kijkje nemen om vast te stellen wat er gaande is. 

Met spoed een dakdekker inschakelen?

Ontvang binnen 24 uur, GRATIS een vrijblijvende offerte.

Dakinspectie uit laten voeren

Als u de keuze heeft om een dakinspectie uit te laten voeren, dan is dit een goede en verantwoorde keuze. Hierdoor kunt u namelijk altijd schade voorkomen. Een dakinspectie kan bij ons van Dakleer Specialist Holland gratis worden aangevraagd en wij brengen ook geen voorrijkosten in rekening. Het beste wat u kunt doen is snel in contact komen met ons, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. Ook een dak inspectie kan met spoed uitgevoerd worden. Een storm kan in korte tijd veel schade aanrichten en dan doen wij er alles aan om de schade toch te kunnen beperken aan uw dak. Laat u daarom ook een dakdekker met spoed komen zodat wij u snel van dienst kunnen zijn! 

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Wij zijn ook erg actief op Social Media

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Tomas Bewerkt

Tomas van DSH komt graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?