Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Dakcoating

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Wat is dakcoating?

Dakcoating wordt voor twee belangrijke toepassingen gebruikt. Enerzijds kan coating ingezet worden als beschermlaag van het dak. Hierdoor hechten mos, algen en vuil minder snel aan het dak. Anderzijds zien we ook steeds meer de laatste jaren dat het als siermateriaal gebruikt wordt voor het dak. Het dak is namelijk prominent aanwezig en heeft dus veel invloed op het uiterlijk van uw woning. Coating wordt dan ook gebruikt om een andere uitstraling te geven aan uw dak.

Wat zijn de voordelen van dakcoating?

  • Dakcoating stopt uw dak in een nieuw jasje en geeft het dak een frisser en vernieuwde uitstraling.
  • Dakcoating beschermt uw dakbedekking tegen vuil en kan ook waterafstotend werken.
  • Dakcoating beschermt uw dakbedekking tegen algen en mos, die hierdoor minder snel aan uw dak kunnen hechten.
  • Dakcoating verlengt de levensduur van uw dak en kan ervoor zorgen dat uw dak de maximale levensduur bereikt.

Kunnen alle daken gecoat worden?

Dakcoating zorgt ervoor dat uw dak de maximale levensduur kan bereiken. Daarbij geeft het een nieuwe en frisse uitstraling. Het is belangrijk om te weten wat voor dak u heeft. Niet alle daken zijn geschikt voor dakcoating. Zo zijn betonnen en gebakken dakpannen bij uitstek geschikt voor dakcoating, maar is het geen optie bij geglazuurde dakpannen. Twijfelt u wat voor soort dakpannen u heeft en/of dakcoating voor u een mogelijkheid is. Neem contact op met een vakman, neem contact op met Dakleer Specialist Holland.

Hoe brengt Dakleer Specialist Holland dakcoating aan?

Voordat wij aan de slag kunnen gaan met het aanbrengen van dakcoating, is het van groot belang dat het oppervlak schoon is. Indien het nog niet gedaan is, raden wij, alvorens de start van de werkzaamheden, aan dat het dak eerst gereinigd moet worden. Meer hierover kunt u hier vinden. Als het dak weer droog en vuilvrij is, kunnen we beginnen met het aanbrengen van dakcoating. Dakcoating is vloeibaar en wordt vaak op drie manieren aangebracht, een verfspuit, een roller of een kwast. Veelal wordt de dakcoating twee laags aangebracht. Met het aanbrengen van meerdere lagen verzekeren wij u van de optimale werking hiervan.

Dakcoating aanbrengen door Dakleer Specialist Holland of zelf aanbrengen?

Juist vanwege het kunnen besparen van geld, vragen veel particulieren of het mogelijk (en rendabel) is om dakcoating aan te brengen. Echter, het aanbrengen van dakcoating is een ingewikkelde en zelfs een gevaarlijke klus. Alle werkzaamheden op het dak zijn dan ook al bij voorbaat gevaarlijker dan werkzaamheden aan de grond. Wij hebben hiervoor speciaal apparatuur en hulpmaterialen die het werk relatief minder gevaarlijk maken. Alleen op basis hiervan raden wij de meesten aan om een dakdekker in te schakelen. Zeker ook omdat de prijs van de dakdekker vaker lager is dan de prijs van het huren van alle benodigde apparatuur en (hulp)materialen.

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Tomas Bewerkt

Tomas van DSH komt graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?