Lekkage aan uw dak?

Wij komen altijd snel en gratis op locatie!

Dakdekker Spoed Amsterdam

Lekkage aan uw dak laten repareren door een ervaren dakdekker!

Heeft u op dit moment last van een daklekkage? Schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker in om grotere schade aan uw woning te voorkomen. Vaak alles wat onder uw dakbedekking zit is van hout of van beton. Als deze onderdelen vochtig worden, dan kunnen deze poreus worden!

Wij zijn altijd binnen 24 uur op locatie en rekenen geen kosten voor het achterhalen van uw daklekkage. U krijgt er zelfs een gratis offerte bij om de daklekkage te laten repareren. De afspraak is dus geheel vrijblijvend.

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!

Als u momenteel last van een daklekkage heeft dan kunt u bij ons gratis een offerte aanvragen om uw daklekkage te laten repareren.

Dient u een aanvraag in dan nemen wij vrij snel contact met u op om een gratis afspraak in te plannen, uiteraard is het mogelijk dat er jongens met spoed bij u langs kunnen komen. Als dat nodig is, geef dat even aan in uw aanvraag!

Dakdekker Ridderkerk

Een dakdekker inschakelen bij u uit de omgeveving?

Ontvang binnen 24 uur, GRATIS een vrijblijvende offerte.

Voorkom grote schade aan uw dak!

Een lekkage kunt u herkennen als u opeens vochtplekken aan uw muur of plafond heeft. In ergere gevallen treft u een plas(je) water op uw vloer aan. Wanneer u in een van deze situatie verkeerd dan is het heel aanradelijk om direct contact op te nemen.

Wanneer u deze situatie net aantreft bent u er gelukkig op tijd bij en kunt u nog grote schade voorkomen. Wij van Dakleer Specialist Holland B.V. rekenen geen kosten voor een inspectie, hierbij krijgt u zelfs ook nog de foto’s en video’s toegestuurd van de hele situatie. Wilt u dat wij een dakdekker langs sturen?

Dakdekker Amsterdam

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Tomas Bewerkt

Tomas van DSH komt graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?

🌴 Vakantie Mededeling 🌴

Dakleerspecialist Holland is met vakantie en is gesloten tot en met 12 augustus. We kijken ernaar uit om u na deze periode weer van dienst te zijn. Bedankt voor uw begrip en geduld.

Met vriendelijke groet,
Het Dakleerspecialist Holland Team