Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Tomas Bewerkt

Bedankt voor u aanvraag!

We hebben uw aanvraag ontvangen en zullen spoedig contact met u opnemen. Maak kennis met Tomas, onze deskundige op het gebied van daken, die binnenkort bij u langskomt voor een grondige inspectie van uw dak. We begrijpen het belang van een goed onderhouden dak en streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden. 

Tomas zal uw dak zorgvuldig beoordelen, mogelijke problemen identificeren en u voorzien van professioneel advies over eventuele benodigde reparaties of verbeteringen. Bij ons staat klanttevredenheid centraal, en we kijken ernaar uit om u te assisteren bij het handhaven van de integriteit en duurzaamheid van uw dak.

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Een offerte aangevraagd voor het vernieuwen van onze dakbedekking. Jongens kwamen langs om een offerte op te stellen. Had besloten om voor nu niet in te gaan op de offerte omdat het voor ons meegaat in onze spaarplannen. Dit begrepen ze volledig. Heel prettig dat er ongedwongen met je om wordt gegaan zo.

– Fam. Van Slageren

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Buurman had werk uit laten voeren door Dakleer Specialist Holland B.V. en raadde ze ook aan mij aan. Heb ze gebeld voor een dakinspectie. We zijn samen het dak opgegaan en hebben ze mij laten zien wat er mis was. Heel tof dat er zo transparant gewerkt kan worden.

– Fam. Brouwers

Ruim 30 jaar Ervaring

Wij hebben werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

10 Jaar Garantie

U krijg op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Daklekkage Spoed Service

Last van lekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

GRATIS Inspectie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Wat doen wij tijdens een gratis dakinspectie?

Bent u van plan om uw dak te vernieuwen, of wilt u zonnepanelen laten plaatsen dan is het wel verstandig om vooraf een dakinspectie te laten uitvoeren. Hierdoor kunt u geen onverwachte kosten krijgen wanneer u bijvoorbeeld nieuwe zonnepanelen heeft laten plaatsen. Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:

  • Wij rekenen geen voorrijkosten
  • Wij inspecteren het dak op gebreken
  • Wij maken foto’s en video’s van de situatie
  • U ontvangt een gratis offerte om de gebreken te herstellen.
Dakdekker

Dakleer Specialist Holland B.V.

Dakleer Specialist Holland B.V. is een ervaren dakdekkers bedrijf met ruim 30 jaar ervaring en bied lange garantie termijnen voor uw dak!

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Tomas Bewerkt

Tomas van DSH komt graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?